Gradski odbor Treće Srbije u Kragujevcu obeležio svoj prvi rođendan - iKragujevac


Politika

Gradski odbor Treće Srbije u Kragujevcu obeležio je juče svoj prvi rođendan. Prethodnu godinu, prema mišljenju rukovodstva stranke u ovom gradu, obeležili su zapaženi rezultati na predhodnim parlamentarnim izborima na kojima je politička organizacija Treća Srbija istupila potpuno samostalno sa novim ljudima i potpuno novim idejama.

Takodje, Treća Srbija je svojim efikasnim političkim delovanjem u Kragujevcu doprinela smeni jedne od najgorih vlasti u istoriji grada i pojedinaca koji su zbog svoje nestručnosti i neznanja, zarad ostvarivanja svojih sebičnih interesa doveli grad do ivice ekonomskog ambisa, a građane u nezavidan položaj koga zahvaljujući političkoj propagandi i medijskom mraku nisu bili ni svesni.

Svojim delovanjem u prethodnom periodu Treća Srbija u Kragujevcu obraćala se svim građanima, postepeno gradeći svoj imidž na postulatu političke doslednosti i vođenju principijalne politike.

“U nastojanju stvaranja prave političke elite koja bi bila sposobna da kreira jasnu dugoročnu strategiju i otpočne sa kontinuiranim permanentnim delovanjem kako bi se izaslo iz krize identiteta i stanja u kome se Srbija i Kragujevac danas nalaze, ujedinili smo se oko ideje da nas predvode i da se pitaju najbolji među nama. Gradski odbor danas broji preko 500 članova koji su uključeni u rad gradskog odbora. a očekuje nas naporan rad na polju daljeg razvoja kapaciteta stranačke infrastrukture i priprema za lokalne izbore”, zaključio je Marko Radonjić, predsednik gradskog odbora.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu