Šest godina postojanja: SNS ima politiku za budućnost - iKragujevac


Politika

Srpska napredna stranka obeležila je danas šest godina postojanja, a njen lider Aleksandar Vučić poručio je da oni imaju politiku za budućnost, za narednih pet, deset ali i petnaest godina.

"Živimo u teškim uslovima, nosimo teško breme za koje nismo odgovorni i treba da vodimo politiku ne da se dodvoravamo bilo kome, nego odgovornu i ozbiljnu, da pokažemo posvećenost i donosimo odluke koje ne moraju da se dopadnu svima, ali donose bolju budućnost i ekonomski prosperitet", rekao je Aleksandar Vučić.

On je dodao da se današnji dan slavi najskromnije moguće jer nije vreme za slavlje i parade, ali da očekuje da će već 2016. ovaj datum moći da se proslavi na drugačiji način.

Proslavi šest godina od osnivanja SNS-a prisustvovao je i predsednik države Tomislav Nikolić, koji je rekao da boljih od SNS-a nema, da nose veliku odgovornost i da cela Srbija gleda na poteze koje oni treba da povuku.

Vučić je Tomislavu Nikoliću zahvalio što je, napravio stranku u kojoj zajednički rade ljudi koji, možda, nemaju uvek potpuno ista ideološka opredeljenja ali je svima cilj moderna, pristojna i uspešna Srbija.

Srbija, po rečima premijera, prvi put preuzima teške mere koje već donose rezultate, navodeći primer borbe protiv kriminala i korupcije, smanjenje nezaposlenosti, povećanje naplate PDV-a.

Članove stranke je pozvao da ne rade samo za SNS već i za Srbiju jer je Srbija ispred SNS-a, ponavljajući da odluka da niko u stranci ne može da ima duple funkcije mora da se poštuje i da oni koji to ne prihvataju mogu da odu iz stranke.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu