SNS Kragujevac: Svako ko brine o gradu, ne može da podrži aktuelnu gradsku vlast - iKragujevac


Politika

Poverenik Srpske Napredne Stranke u Kragujevcu, Goran Kovačević, izlazak iz vlasti "Pokreta za naš grad Nebojša Zdravković", vidi kao činjenicu da svako ko razmišlja o budućnosti grada ne može da podržava pogubnu politiku aktuelne gradske vlasti.

"Svako ko razmišlja o budućnosti Kragujevca ne može da podržava politiku koja je grad dovela u situaciju u kojoj se trenutno nalazi, a Kragujevčani najbolje znaju kako funkcionišu grad i gradska preduzeća" rekao je Kovačević.

Komentarišući optužbe Zajedno za Šumadiju da je Pokret izašao pod pritiskom SNS, on rekao je da je to samo jedan u nizu komentara koje naprednjaci vrlo često dobijaju iz te stranke.

"Za nas je to besmisleno i jedna čista politička demagogija" rekao je Kovačević i dodao da ta demagogija političkim strankama i političarima u Kragujevcu zatvara pravo da izražavaju svoju volju.

"Mislim, da je volja da se više ne učestvuje u jednoj pogubnoj politici danas iskazana kod jedne političke stranke u gradu."dodao je Kovačević.

"Pokret za naš grad Nebojša Zdravković", koji u kragujevačkoj skupštini ima 11 odbornika (nekadašnjih G 17) izašao je iz gradske vlasti i prešao u opoziciju.

Lider Pokreta Nebojša Zdravković podneo je ostavku na funkciju zamenika gradonačelnika, a član Gradskog veća Dalibor Jekić će to učiniti u ponedeljak, jer se nalazi na službenom putu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu