Repertoar Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa od 15. decembra do 21. decembra - iKragujevac


Kultura
Na repertoaru se ove nedelje nalazi tri nova naslova i jedan događaj:

„Avatar – Put vode “ – Džejk Sali živi sa svojom porodicom na planeti Pandori. Kada se vrati poznati neprijatelj koji pokušava da ih uništi, Džejk i Nejtiri se udružuju sa vojskom Navi naroda kako bi zaštitili svoju planetu.
Trejler filma: https://youtu.be/Na1bFxbijGc

„Nasledstvo“ – Ali one imaju savršen plan. Sa trošnim kafićem koji je na ivici propasti i njihovim životima koji i nemaju neku perspektivu, dve sestre kuju zaveru da pridobiju svoju tetku Hildu – prepotentnu, grubu glavu porodice – koja je na samrti, u nadi da će naslediti njeno ogromno imanje. Ali kako će Mejsi i Savana uskoro otkriti, možda tu ima i drugih rođaka sa potpuno istom idejom.
Trejler filma: https://youtu.be/Xvhbllzjk_Y

„I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston“ – Naomi Aki tumači glavnu ulogu u mjuziklu koji je zasnovan na epskom životu i muzici legendarne pevačice. Režiran od strane Kesi Lemons prema scenariju Entonija Mekartena (nominovanog za Oskara), film vodi publiku na emotivno i energično putovanje kroz karijeru i muziku Hjustonove.
Trejler filma: https://youtu.be/ucsggQD9OLY

Ladies night događaj uz naslov „I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston“ u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu – sreda, 21. decembar u 20:00 časova
U sredu, 21. decembra u 20:00 časova u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu biće održan Ladies night događaj uz naslov „I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston“. Sve posetioce očekuju vaučeri partnera MAC kozmetike, a najsrećnije i preparati brenda Viva by Ela.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu