SKC: Konkurs za neafirmisane muzičke izvođače - iKragujevac


Kultura

Studentski kulturni centar Kragujevac raspisuje konkurs za izdavanje prvog albuma autorskim bendovima ili pojedincu. Uslov je da autori nemaju zvanično izdanje u svom prethodnom radu.

SKC ovim projektom želi da finansira štampanje kompakt diska, omota i eventualnog propratnog materijala ( bukleta I slično) za umetnika, pojedinca ili ansambl i da obezbedi medijsku i koncertnu promociju izdanja.  

Konkurs je počeo od juče 10.04. i traje do 01.juna 2017.godine.

Zainteresovani umetnici kao prijavu šalju demo snimak materijala, biografiju i fotografiju, kao i kontakt podatke (telefon i mail) na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom na adresu Radoja Domanovića 12, Kragujevac.

Po odabiru za izdanje umetnici su dužni da obezbede master studijski snimak istog.

Članovi žirija su Aleksandra Pavlović ( muzički urednik SKC-a), Ana Popović (profesor muzike) i Aca Pejčić ( muzičar, multiinstrumentalista). Selekcijom materijala za izdanja se primarno teži kvalitetu i jedinstvenom umetničkom izrazu. Orijentacija žirija će biti usmerena ka originalnosti i inovativnosti neafirmisanih muzičkih stvaraoca.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu