Otvaranje kulturno-umetničkog kluba "Umetničko i moralno usavršavanje" u Kragujevcu - iKragujevac


Kultura

Pozivamo vas da prisustvujete otvaranju novog kulturno-umetničkog kluba pod imenom "Umetničko i moralno usavršavanje" (UMMUS). 

Biće predstavljen jedan sasvim novi muzičko-galerijski prostor koji je namenjen za kulturno-zabavne događaje: Svirke, izložbe, književne večeri, predavanja i radionice. Ovo je mesto koje će okupljati ljude različitih interesovanja u cilju podizanja svesti prema značaju kulture i umetnosti. Imaćete mogućnost da prisustvujete večerima klasične i džez muzike, da razgledate izložbe afirmisanih i neafirmisanih umetnika i učestvujete u raznim kulturno-zabavnim aktivnostima.
Cilj UMMUS-a je da podignu moral i kulturni život u našem gradu i da se putem kulturno-umetničkog usavršavanja bore protiv kiča i šunda koji su na granici vrednosne i duhovno-moralne neprihvatljivosti, a koji je najčešće posledica nerazvijenog ukusa.

Podrži ovaj događaj i pridruži se.

Program :
20:00h - 00:00h
Izložba + jazz svirka

Izlagači:

Dejan Petrović, Mišo Filipovac, Katarina Nedeljković, Tijana Gogić, Milica Radović, Nikola Cvetković, Nevena Kostić, Anđelka Čakarević, Maja Mrdaković, Nataša Ristić, Sanja Solunac, Slađana Marković, Kristina Milutinović, Jovana Jelić, Petar Davidović, Jovana Ranđelović, Ana Varagić, Vojin Milojković, Zorica Đurić, Vladislav Sretenović, Goran Kumrić.

Muzička podrška:
Aca Pejčić-Pile (klavir) i Bratislav Vučković-Braca (gitara)

Otvaranje je večeras u 20 časova, u ulici Višnjićeva 3, pored glavne pošte.


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu