Humanitarni vaskršnji bal u Kragujevcu - iKragujevac


Kultura

Kolo srpskih sestara, Mesni odbor iz Kragujevca, u subotu 4. aprila u hotelu „Kragujevac“, organizuje „Vaskršnji humanitarni bal“ u cilju prikupljanja sredstava za lečenje bolesne dece. Sredstva se mogu donirati kupovinom ulaznica za bal, učešćem u aukciji slika, koje će se prodavati iste večeri na balu ili novčanim donacijama tokom večeri.

Sva prikupljena sredstva namenjena su lečenju dece, a imena svih donatora trajno se zapisuju u Listu dobrotvora. Kolo srpskih sestara je jedno od najstarijih i najuglednijih nacionalnih udruženja, koja se ističu dobrotvornim i humanitarnim akcijama i radom.Za sve one, koji su raspoloženi da pomognu, pripremljen je bogat program, a svi naši Kragujevčani i Kragujevčanke daće svoj doprinos učešćem u ovoj humanitarnoj akciji. Tako će prisutni imati priliku da uživaju u romansama, šansonama, starogradskim i izvornim pesmama Jelene Tomašević, Tamare Repanović i muzičkog sastava „Stupovi“, Gordane Veličković i Predraga Obrovića, uz klavirsku pratnju Save Ocokoljića i orkestra „Srma“.

Akademski folklorni ansambl „Svetozar Marković“ odigraće Bojarku, Srbijanku, Žikino, Oficirsko i Neven kolo, nastupiće i plesna grupa „Kazina“, a organizovana je i lutrija. Ulaznice, koje su zapravo donacija, koštaju 1.500 RSD i mogu se kupiti u Turističkom informativnom centru, Gradske turističke organizacije „Kragujevac“, na platou preko puta Skupštine Grada, u ulici Dr Zorana Đinđića 11.

GTO

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu