Predstavljen još jedan domaći tablet, Tesla H7 [Foto] - iKragujevac


IT

Kompanija Comtrade predstavila je premijum model Tesla Tablet H7, koga odlikuju vrhunske performanse. 

Neverovatan ekran, impresivan izgled, snažan Intelov hardver i vanserijska izrada, su samo neke od karakteristika koje sadrži ovaj model.

Slika govori više od reči, a kada je na tabletu od 7’’ gledate u rezoluciju od 1920x1200, zaista ostajete bez daha, jer ekran Tesla Tableta H7 nadmašuje i Full HD standarde za televizore. Snažno osvetljenje omogućava neometan prikaz, čak i pod direktnim dnevnim svetlom, a IPS tehnologija čuva kvalitet boja bez obzira na ugao gledanja. Idealan odnos ivica ekrana znatno olakšava čitanje raznovrsnih sadržaja kao što su PDF fajlovi, elektronske knjige ili internet stranice

Kombinacija bele i srebrne boje sa naglašenom hromiranom linijom duž okvira, daje Tesla Tabletu H7 izuzetno atraktivan i elegantan izgled. Sa profilom od samo 7,7mm i ekranom koji se prostire od ivice do ivice, ovaj uređaj izgleda skupo i u najluksuznijem okruženju.

Brzi rad Tesla Tableta H7 omogućava Intel Atom procesor sa dva jezgra koji paralelno obrađuje četiri zahteva, radi na maksimalnih 2GHz i izuzetno brzo pristupa RAM-u. Sve ovo obezbeđuje tečno i efikasno funkcionisanje, bez obzira da li surfujete internetom, čitate elektronske knjige ili ste prisutni na društvenim mrežama.

U izradi Tesla Tableta H7 nije se štedelo ne vrhunskim materijalima. Luksuzno aluminijumsko kućište zaslužno je za pozdanu čvrstinu ali i neverovatnu lakoću ovog uređaja. Težak samo 265 grama, Tesla Tablet H7 postavlja nove standarde prenosivosti u kategoriji tableta sa ekranom od 7 inča.

{jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu