MONSTRUM: Imao sam seks i sa dečacima! - iKragujevac


Hronika

Dragan Đurić je sasvim ubeđen da će od države naplatiti odštetu zbog kršenja ljudskih prava, a tim novcem planira da "sredi lice" jer celog života ima komplekse zbog svoje rošave i bubuljičave kože.

Monstrum Dragan Đurić (34), koji je krajem jula zverski ubio Tijanu Jurić (15), psihijatrima koji u zatvorskoj bolnici Centralnog zatvora u Beogradu veštače njegovo psihičko stanje danima priča najbizarnije stvari.
Đurić i dalje ne pokazuje ni trunku kajanja, hladnokrvno do najsitnijih detalja opisuje kako se iživljavao nad nedužnom devojčicom, a sasvim je ubeđen da će od države naplatiti odštetu zbog “kršenja ljudskih prava”. Doktorima je u više navrata ispričao da će tim parama platiti da mu “srede lice” jer celog života ima komplekse zbog svoje rošave i bubuljičave kože.

Kako saznajemo, Đurić je psihijatrima ispričao da je ranije imao seks sa dečacima i devojčicama i da je bio u nekoliko veza sa udatim ženama.
- On odbija da kaže bilo šta o tome. Ali je više puta ponovio da voli da ima seks sa dečacima i devojčicama i da je i ranije to radio. Onda se, bez pitanja, hvalio navodnim vezama sa udaim ženama – prenosi jedan od medicinskih radnika angažovanih n aovom slučaju.

Ipak, procena doktora je da je Đurić ozbiljan psihopata i sociopata, ali da nije lud. Oni smatraju da je sposoban za suđenje i da neće izbeći kaznu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu