Dnevni horoskop za 3. jul 2018. godine: Škorpija ne odustaje, Vodolija hladna, Rak prihvata izazov - iKragujevac


Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 3. jul 2018. godine: Ovan pravi plan, Bik razmišlja, Blizanci u nadi, Rak prihvata izazov, Lav u novoj ljubavi, Devica skoncentrisana, Vaga strateg, Škorpija ne odustaje, strpljenje za Strelca, Jarac zahvalan, Vodolija hladna, Ribe slobodne. Ovo je današnji dnevni horoskop za 03.07.2018. godine.

OVAN

Posao

Otežanja koja ste imali polako prolaze. Bićete u odličnog raspoloženja ukoliko budete napravili tek plan svojih obaveza. Danas treba da odmorite od prethodnog rada.

Ljubav

Volite da se ovlađujete partneru i da sugerišete određene promene koje su vam i te kako potrebne. Dovodite stvari na svoje mesto.

Zdravlje

Solidno.

BIK

Posao

Ne dozvoljavate velike propuste u onome što ste naumili da završite u skorije vreme. Provodite dan u većem razmišljanju.

Ljubav

Oni koji se osećaju usamljeno trebalo bi da se malo više aktiviraju na društvenom planu. Neke stvari ne možete da zaobiđete ovaj put.

Zdravlje

Povremena nervoza.

BLIZANCI

Posao

Postoji određena doza nade da ćete započeto završiti u toku narednih dana. Moraćete da budete spremni na određene kompromise.

Ljubav

Polje ljubavi je dosta aktivno kod vas. Morate sa rezervom da prihvatite određena dešavanja, ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Riba.

Zdravlje

Povedite računa o imunitetu.

RAK

Posao

Niste u lošem raspoloženju, ukoliko ste u saradnji sa jednim Jarcem. Prihvatićete određene izazove, ali isto tako i nove ugovorne obaveze.

Ljubav

Ne odgovara vam sloboda ponašanja vašeg partnera. Kada su emocije u pitanju ne možete da se rasplinete i uzmete ono što vam pripada.

Zdravlje

Opuštajte se.

LAV

Posao

Ne brinete oko finansija toliko koliko o novitetima, koji su vam preko potrebni. Imate odličan stav i ne želite da vas dezavuišu poslovi, koji vam ne donose određenu satisfakciju.

Ljubav

Na pomolu nova ljubavna dešavanja. Ukoliko ste sami ne morate da se snebivate oko izbora koji vam se pruža.

Zdravlje

Srčani mišić, može da vam bude problematičan.

DEVICA

Posao

Ukoliko ste se zabrinuli za zaradu ne morate zadugo da očajavate u većoj meri, jer se od vas traži da budete dovoljno skoncentrisani na trenutnu mogućnost.

Ljubav

.
Imali ste dovoljno razloga da se osećate kao da ste u drugom planu kada su partnerski odnosi u pitanju. Imaćete odlične aspekte u narednom periodu, kada su emocije u pitanju.

Zdravlje

Glavobolja.

VAGA

Posao

U suštini, vodite odličnu strategiju kada je zarada i novac u pitanju. Imate odličan stav kada su nova ulaganja u pitanju. Računajte na pozitivan ishod.

Ljubav

Kada su emocije u pitanju, morate da budete svesni svog potencijala. Nije sve u jednom pokušaju ukoliko vam ne uspe nešto više da dobijete.

Zdravlje

Manji nazeb.

ŠKORPIJA

Posao

Ne odustajete od zacrtanog cilja, koji vam se pruža kao poveći izazov. Ukoliko ste trgovac na finansijskom tržištu, računajte na pozitivan ishod.

Ljubav

Sami nećete ostati pa makar imali kraću avanturu ovaj put. Izlasci su vam neminovni pa se savetuje da budete u što većem skupu ljudi.

Zdravlje

Stomačni virus.

STRELAC

Posao

Ukoliko očekujete razrešenje situacije na poslovnom planu, bilo bi dobro da budete povremeno strpljivi. Imaćete novu priliku za neko vreme.

Ljubav

Ne očajavajte ukoliko ste sami i ne pokušavajte da se nešto promeni u skorije vreme. Bavite se hobijem.

Zdravlje

Pad imuniteta.

JARAC

Posao

Bićete zahvalni svojim prijateljima na usluzi koju će vam učiniti ukoliko se odlučite na konkretnu akciju. Vredi da pokušate nešto više kada je u pitanju finansijski segment.

Ljubav

Partner vas u potpunosti podržava već neko vreme. Možda se proširi saradnja i kroz polje posla sa nekom simpatijom od ranije.

Zdravlje

Nesanica.

VODOLIJA

Posao

Nemate nameru još uvek nešto da pokušavate na poslovnom planu, jer smatrate da nije dobar tajming. Poštujete rad uspešnijih.

Ljubav

Nemate nameru da održavate vezu na daljinu i da se okrećete konkretnim problemima svog partnera. Neke stvari vas jednostavno ne dotiču.

Zdravlje

Pojačavate fizičku aktivnost.

RIBE

Posao

Volite slobodu mišljenja i rada. Želite da se osamostalite, kada su pojedine poslovne aktivnosti u pitanju. Ne možete da pobegnete od svog tekućeg problema, pa ćete ga rešavati u većoj meri.

Ljubav

Ne želite veću patetiku od strane svog partnera pa ćete biti skloni naglim promenama ovaj put. Želite mnogo bolje za sebe pa ćete to i ostvariti.

Zdravlje

Vitalni ste.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu