Konstrakta sa pet lavora na HRT-u - iKragujevac


Zabava

Zdrava umetnica“, kako je fanovi nazivaju u slengu zbog stihova hit pesme „In Corpore Sano“, nakon Izraela otišla je u Zagreb.

 

Konstrakta je održala nastup na HRT-u, hrvatskom Javnom servisu, u emisiji „Zvijezde pjevaju“ i oduševila naše komšije širom Hrvatske. U malo izmenjenoj koreografiji – sa pet lavora, Konstrakta je otpevala svoje, sada već čuvene stihove – „Umetnica mora biti zdrava“. Publici u Hrvatskoj predstavila se u emisiji „Zvijezde pjevaju“ na hrvatskom javnom servisu. Konstrakta je, nakon nastupa na predevrovizijskom događaju u Izraelu, pesmu In corpore sano izvela u emisiji "Zvijezde pjevaju" na Hrvatskoj radio-televiziji.

 

1649578455-07-750x422.jpg

Predstavnica Srbije nastupila je u pauzi za glasanje za takmičare emisije. Uprkos tome što su Konstrakta i njen hor bili u kompletnom sastavu, nastup se razlikovao od onog kojeg smo gledali na festivalu „Pesma za Evroviziju“. Nakon nastupa, voditelji su rekli da se uoči prenosa u studiju tražilo mesto više upravo zbog Konstrakte i poželeli joj sreću u Torinu. Promotivna turneja predstavnice Srbije na „Evrosongu“ se nastavlja. Konstrakta će već u subotu, 16. aprila, nastupiti pred ljubiteljima „Pesme Evrovizije“ u Madridu.

Mario Badjuk

Foto: Promo

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu