Milica Pavlović objavila novi album “ Posesivna ” - iKragujevac


Zabava

Proteklih nedelju dana prošli su u velikom iščekivanju četvrtog studijskog albuma mlade muzičke zvezde Milice Pavlović i danas je konačno došao taj dan!

 

Poslednjih dvadeset četiri časa društvene mreže bukvalno gore od iščekivanja publike da čuju šta im je to Seksi senjorita ovog puta pripremila u vidu albuma koji nosi naziv „Posesivna“. Pavlovićeva je sve vreme apsolutno sve detalje vezane za projekat „Posesivna“ držala u najstrožoj tajnosti, što je kod publike dodatno probudilo veliko interesovanje, budući da niko ne zna šta je to spremila i na čemu je radila sa ekipom koja broji više od 200 ljudi. Prethodnog dana Milica je rešila da u samoj završnici iščekivanja „Posesivne“ objavi cover albuma, ali i da sa fanovima podeli listu naziva svih dvanaest pesama, što je samo dodatno raspalilo maštu publike koja sada nagađa kakve numere ih to očekuju, sudeći po tome da su naslovi pesama izuzetno intrigantni. „Posesivna“, „15ica“, „Ne Dam Krevet“, „Nema Žene“, „After Kod Milice“, „Mala S Himalaja“, „Šećeru“, „Tačno Tako“, „Striptizete“, „Provereno“, „Riba De Luxe“, „Suzo“ su naslovi dvanaest kompozicija na kojima je radila izuzetno ozbiljna ekipa autora.

 

milica-pavlovic.jpeg

Milica je na albumu „Posesivna“ radila sa Vladom Uzelcem, Fivosom, Ljiljom Jorgovanović, Cobijem, Albinom, Draganom Brajovićem Brajom, Sašom Lazićem, Albinom, dok se na albumu nalazi i pesma koju potpisuje pokojna Marina Tucaković zajedno sa svojim sinom Laćom. Pavlovićeva kao prijatelja albuma iza sebe ima veliku kompaniju „Telekom“, a prilikom objavljivanja naslova pesama objavila je i posvetu koju je utisnula na „Posesivnu“ i mnoge je uspela da rasplače rečima koje je namenila svom deki, koji je preminuo pre godinu i po dana.

Mario Badjuk

Foto: Promo

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu