Kragujevčanin pogodio "ludi tiket" - iKragujevac


Zabava

Kladioničar iz Kragujevca objasnio je kako se uzima novac na tri utakmice.

Odigrao je sistemski tiket, a opredelio se za tri para i tri igre. Dve kombinacije i tačan rezultat primenio je na drugu ligu Izraela i Argentine, kao i na prvu ligu Maroka.

Počeo je sa drugom ligom Izraela i igrom kmb X-1&GG (na poluvremenu će biti nerešeno, a na kraju pobeđuje domaćin, i oba tima daju bar po gol). Prošla je na meču Hapoel Nazaret – Ironi Ramat 2:1 (0:0).

Zatim se odlučio za igru tačan rezultat, odnosno tr 0:0, i odigrao ga na meču prve lige Maroka između Berkane i Vidada 0:0 (0:0). Reklo bi se sreća, ali naš igrač je očigledno dobro proučio ove timove, jer je uočio da Berkane retko postiže gol kod kuće. U proseku ovaj tim svaku drugu utakmicu kod kuće odigra bez golova.

Poslednji par na tiketu je meč druge argentinske lige. Za utakmicu Himnazija J. – Giljermo Braun opredelio se za kmb X-1&0-2 (na poluvremenu će biti nerešeno, na kraju pobeđuje domaćin, i ukupno će biti postignuto do dva gola). Na kraju 1:0 (0:0) za domaće i slavlje je otpočelo.

Uplata od 250 dinara i ukupan koeficijent 340 (s obzirom na to da su prošle sve četiri kombinacije) našem igraču doneli su 85.015 dinara.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu