Top 10 lepotica koje su se proslavile u 2012. - iKragujevac


Zabava

Lepe žene oduvek su bile predmet divljenja, a kada su uz to i uspešne, za njima će izgubiti glavu muškarci širom sveta. Ove godine otkrili smo nekoliko dama iz sveta šoubiznisa i sporta, čije su nam fotografije pomutile pamet.

 

10. Tihana Nemčić

Među obožavateljima fudbala nađe se i poneka žena, a 24-godišnja Tihana Nemčić ne samo da voli ovaj sport, već na njemu zarađuje za život. Atraktivna plavuša izazvala je buru u Hrvatskoj kada je postala trener muškog fudbalskog kluba Viktorija Vojakovac. Tihana mašta da završi UEFA školu za trenere, dobije profesionalnu licencu i trenira vrhunske evropske klubove.

9. Robin Lovli

Kada je "Ralf Loren" za novu reklamnu kampanju angažovao puniju manekenku Robin Lovli, ponadali smo se da se era mršavica na modnim pistama bliži kraju. Brineta raskošnih oblina dolazi iz Australije, ima 23 godine i nosi konfekcijski broj 42. Robin je bila i zaštitno lice britanske linije veša "Boux Avenue", a negativne kritike na račun svog izgleda ućutkala je rečima:

- Žene sa oblinama bi trebalo da se tretiraju kao "normalna veličina", a premršave manekenke treba zvati "minus-veličina" (minus-size).

8. Nikolina Bojić

Na zvaničnom izboru za mis Srbije 2012. za najlepšu devojku je izabrana Nikolina Bojić iz Apatina, koja se predstavila kao kondicioni trener u tenisu.

To je, međutim, bio početak afere koja je trajala nedeljama. Prvo su se pojavile njene provokativne fotografije, a zatim je kanadski teniser Frank Dančević potvrdio da je Nikolina udata za njega, što prema propozicijama takmičenja nije dozvoljeno. Plavuša je u jednom trenutku nestala sa krunom vrednom 5.000 evra, ali je kasnije odlučila da vrati krunu i odrekne se titule. Ipak, pošto je postala poznata, a usput se i udala za tenisera, čini se da i nije toliko loše prošla.

7. Sara Jovanović

Čim je ovogodišnji "Prvi glas Srbije" počeo, muškom delu publike zapala je za oko Beograđanka Sara Jovanović (19), rođena u Rimu.

Sara Jo se izdvojila originalnim imidžom, a publika je bila oduševljena njenim izvođenjem pesme "S&M", koju u originalu peva Rijana. Deda mlade pevačice rekao je za "Blic" da ga je začudio Sarin seksi stajling, ali je svoju unuku podržao, što su učinili i njeni roditelji.

6. Rita Ora

Nova zvezda na MTV sceni, koja je pretila da zaseni Rijaninu slavu, zove se Rita Ora, rodom iz Prištine.

Osim po hitovima kao što su "Hot Right Now" i "How We Do", Rita se proslavila i zbog svoje savršene figure, koju je pokazala u haljini Vivijen Vestvud na dodeli Britanskih modnih nagrada. Bila je u vezi sa Robom Kardašijanom, koji ju je ostavio i optužio je da ga je varala sa više od 20 muškaraca. Voli da se slika u bikiniju i da te slike podeli sa fanovima na društvenim rmežama.

5. Antonija Mišura

Godinu su obeležile Olimpijske igre u Londonu, a na njima i lepotice koje su branile boje svojih zemalja. Posetioci "Blicovog" sajta su za najlepšu sportistkinju Olimpijade izabrali Antoniju Mišuru, hrvatsku košarkašicu koja je priznanje za lepotu dobila i od američkih medija.

4. Berenis Marlo

Nijedna Bond devojka u istoriji nije prošla nezapaženo, a veliku prašinu podigla je i Berenis Marlo, koja igra u najnovijem nastavku filma o popularnom tajnom agentu.

Lepotica je zadivila prisutne na premijeri u Berlinu, gde se na crvenom tepihu pojavila u crnoj haljini Elija Saba. Krasila je i naslovnicu magazina "FHM".

3. Mišel Dženeke

Atletičarka iz Australije Mišel Dženeke (20) proslavila se zbog seksi zagrevanja koje praktikuje pred početak svake trke. Snimci njene simpatične rutine osvanuli su na "Jutjubu", a doneli su joj čak i brojne ponude za brak. Mišel je otkrila da dok đuska pred trku u glavi "pušta" Rijaninu pesmu "We found love".

2. Dženifer Lorens 

Zvezda serijala "Igre gladi" (Hunger games) iza sebe ima veoma uspešnu godinu, a pored dostignuća na glumačkom planu može da se pohvali i titulom najpoželjnije žene na svetu po izboru internet portala "AskMen". Magazin "Maksim" ju je postavio na šesto mesto liste najseksepilnijih žena godine, a čak je i Bred Pit izgubio glavu za njom.

1. Kejt Apton

Lepotica koja je ove godine punila novinske strane i pozirala za nekoliko naslovnica u provokativnim pozama, zove se Kejt Apton.

Proslavila se pozirajući za "Sports Illustrated" i ubrzo je bila gde god da se okrenete - reklamirala je slušalice "Skullcandy", kupaće kostime "Beach Bunny", farmerke "Dilan Džordž" i druge proizvode.

Na snimanju za nemački "Vog" zakoračila je ka granici pornografskog, a nije joj bilo teško ni da se slika u bikiniju na 35 stepeni ispod nule.

Izvor: Blic {jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu