Seksi i poznate Mrazice obukle praznične kostime - iKragujevac


Zabava

Vreme radosti dolazi. Vreme kada se trudimo da svaki momenat provedemo s najmilijima. A kako bi novogodišnja groznica bila na nivou, rešili smo da vas obradujemo slatkim „poklončićima“- seksi Baka Mrazicama. Poznate dame se nisu stidele da pokažu malo više kože, haltere, a crvena kapica koju su „pozajmile“ od čuvenog „Dekice“ samo upotpunjuju ugođaj. Uživajte!

 

Seka Aleksić je stavila kapicu, obukla kostim Mrazice i poslala poljupce svim fanovima, ali i „hejterim“. Ovo je bila uspešna godina za nju, i trudila se da je ulepša i vama. Pesmom, ali i zanosnom pojavom. „Ale,ale“ za Seku.

Rada Manojlović je punila štampu, a portali su je bili puni. Crveno joj, morate priznati odlično stoji, pogotovu uz ovako beli osmeh, zar ne? Sećate li se Silvije Nedeljković, „Zvezde Granda“ koje baš dugo nema na sceni. I ona je nabacila kostim Baka Mrazice na radost fanova. Čisto da se ne zaboravi.

2012. godina je bila i u znaku Goce Tržan, koja nikada nije bila prisutnija u medijima, što zbog hitova koje niže, ali i zbog temperamenta. Seksi Mrazica Goca se osmelila i uz crvenu kapicu, nabacila je i haltere. Neizostavna Jelena Karleuša je u svom „krimi“ fazonu častila fanove veoma smelim kostimom. Halteri, grudnjak i kapica. Kad je vidite jedno pomislite-praznici nam stižu.

Katarina Živković se pridružila grupi Baka Mrazica, ali dosta „čednije“. Na fotografiji nećete ništa više od kapice videti. Šteta, možda neke naredne godine bude krenula Gocinim ili stopama JK? Tu je i Žikina „mala“, Dajana Jakšić kojoj uloga Mrazice odlično stoji.

A šta kažete na njih dve? Soraja Vučelić i Stanija Dobrojević „večite rivalke” se ne stide da svoja tela uvek i u svakom momentu pokažu. Da li biste voleli da vam neka od njih dve, ispod jelke ostavi poklončić? Mada, one su same po sebi prava novogodišnja „poslastica“.

Zanosna Nina Seničar i njeno još zanosnije telo su kao stvoreni za kostimiranje. Kapica je tu, još samo da vam otpeva „Srećna Nova godina“. A šta kažete na Milicu Pavlović? Očekivali ste više zar ne? Ovoga puta, Mica je ostala poprilično obučena, a zaličila je na Mrazicu samo zbog kapice. Ali, ne gubite nadu, već naredne godine, kladimo se da će otići mnogo dalje! Radujte se tome!

Nova godina nije potpuna bez „Anđela“ i to „Viktorijinih“. Adriana Lima i Aleksandra Ambrozio. Možete li zamisliti bolju kombinaciju? Stavile krila ili crvene kapice, one su još uvek najpoželjnije dame na svetu! Da ne bude da vas lažemo, fotografije će reći više nego što bi iko od nas bio u stanju.

Pamela Anderson je dovoljno seksi i kada se ne obuče kao Mrazica. A tek u ovom kostimu? Šta reći sem-jedna je Pamela. Iako nam nije previše pokazala, Kim Kardašijan je poslala svim fanovima poljubac, stavila je Dedicinu kapicu i ostavila vama na maštanje-kako li bi izgledala da se potpuno prepruši u Mrazicu, poput Pamele?

Možda ne znate, ali pored kostima Baka Mrazica, postoje i dame koje su se na sred plaže prošetale u novogodišnji bikini, poput starlete Džodi Marš. Ona ne ostavlja mnogo mašti na volju. Sve daje na gotovo i ne skriva ništa.

{jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu