U Kragujevcu sunčano do 30 stepeni - iKragujevac


Vesti

U Kragujevcu, sunce će dominirati nebom, pružajući stanovnicima gradskog područja prijatan početak vikenda.

Prema najnovijoj vremenskoj prognozi, očekuje se da će temperatura dostići visoke vrednosti, dostižući čak 30 stepeni Celzijusa. Ovo će biti idealno vreme za sve one koji planiraju aktivnosti na otvorenom ili jednostavno žele da uživaju u toplom prolećnom danu.

S obzirom na kontinuirani uticaj toplog vazduha koji stiže sa Mediterana preko Apeninskog poluostrva, jutarnje temperature će se kretati između 6 i 14 stepeni Celzijusa, dok će dnevne temperature preći 30 stepeni. Stanovnici Kragujevca mogu očekivati vedro nebo i blagi, promenljivi vetar tokom celog dana.

Ovo izuzetno prijatno vreme pružiće idealne uslove za aktivnosti na otvorenom, poput šetnji, sportskih aktivnosti ili piknika u prirodi. Međutim, savetuje se nošenje adekvatne zaštite od sunca i hidratacija kako bi se izbegla dehidratacija usled visokih temperatura.

Zaključno, Kragujevac će uživati u još jednom sunčanom i toplo prolećnom danu, pružajući savršen okvir za različite aktivnosti na otvorenom i uživanje u prijatnom vremenu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu