Planirana havarijska isključenja vode u Kragujevcu za 11. april 2024. - iKragujevac


Vesti

Obaveštavamo Kragujevčane o planiranim havarijskim isključenjima vode koja će se dogoditi danas, 11. aprila 2024. godine, zbog neophodnih popravki na vodovodnim linijama i kućnim priključcima.

Evo detaljnog rasporeda isključenja vode:

  1. Gruža, ul. Gruža bb - Isključenje vode će trajati od 10:00 do 15:00 časova zbog popravke ulične linije.

  2. Bresnica, ul. Milunke Đurić - Građani ove ulice će biti bez vode od 08:00 do 12:00 časova, takođe zbog popravke ulične linije.

  3. Stanovo, ul. Miloja Radosavljevića - Isključenje vode će se desiti od 08:00 do 12:00 časova zbog popravke kućnog priključka.

  4. Stanovo, ul. Dragiše Nedović - Planirano isključenje vode ove ulice je od 12:00 do 16:00 časova, takođe zbog popravke kućnog priključka.

  5. Pivara, ul. Stojana Protića - Građani ove ulice će biti pogođeni isključenjem vode od 08:00 do 10:00 časova zbog kvara u šahti.

Napomena je da je plan isključenja podložan promenama usled nepredvidivih komplikacija tokom izvođenja popravki i mogućih novih havarija koje se mogu javiti.

Građani koji su pogođeni ovim isključenjima se mole za strpljenje i razumevanje tokom perioda bez vode. Vodovodne službe će raditi na popravkama kako bi vodosnabdevanje što pre bilo normalizovano.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu