Privremeno isključenje struje na Ilićevom Brdu: Mole se sugrađani na razumevanje trenutne situacije - iKragujevac


Vesti

Stanovnici Kragujevca, posebno oni koji se nalaze na Ilićevom Brdu, treba da budu obavešteni o planiranom isključenju električne energije koje će se desiti danas od 09:00 do 14:00.

 

Prema saopštenju Elektrodistribucije, isključenje struje je planirano zbog rutinskih radova na održavanju elektroenergetskih instalacija u ovom području. Ovi radovi su neophodni radi poboljšanja sigurnosti i stabilnosti elektroenergetskog sistema.

Ovo isključenje će privremeno uticati na snabdevanje električnom energijom u delovima Ilićevog Brda i okolnim područjima. Građani se mole da unapred planiraju svoje aktivnosti i preduzmu neophodne korake kako bi se adekvatno pripremili za period bez struje.

Stanovnici se takođe podstiču da isključenje struje iskoriste kao priliku da provere stanje svojih električnih aparata i preduzmu neophodne korake kako bi osigurali njihov pravilan rad nakon povratka električne energije.

Elektrodistribucija je obećala da će radovi biti završeni u planiranom vremenskom roku i da će snabdevanje električnom energijom biti obnovljeno što je pre moguće nakon završetka radova.

Građani se mole da budu strpljivi i da prate dalja obaveštenja od strane Elektrodistribucije putem lokalnih medija i društvenih mreža.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu