Danas bez vode u Kragujevcu na ovim lokacijama - iKragujevac


Vesti

Kragujevčani se danas obaveštavaju o planiranim havarijskim isključenjima vode koja će se odvijati na nekoliko lokacija u gradu. Ova isključenja su deo redovnih radova na održavanju i popravci vodovodne infrastrukture kako bi se osigurala stabilnost i kvalitet vodosnabdevanja građana.

Evo spiska lokacija i vremena kada će se havarijska isključenja događati:

  • Vašarište, ul. Kralja Milana Četvrtog (od 08:00 do 19:00 časova) - U toku ovog perioda, biće izvršen novi priključak vode kako bi se poboljšala distribucija vode u ovom delu grada.
  • Stanovo, ul. Bagrdanska (od 08:00 do 11:00 časova) - Planirana je popravka ulične linije kako bi se otklonili eventualni problemi i obezbedila neprekidna vodosnabdevanje.
  • Male Pčelice, ul. Zadrugarska (od 11:00 do 13:00 časova) - U ovom periodu, biće izvršena popravka hidranta kako bi se osiguralo pravilno funkcionisanje sistema vodosnabdevanja.
  • Aerodrom, ul. Atinska (od 08:00 do 11:00 časova) - Popravka ulične linije će biti izvršena u ovom vremenskom intervalu kako bi se održala stabilnost vodovodne mreže.
  • Korman, ul. Brezovačka (od 11:00 do 13:00 časova) - Tokom ovog perioda, planirana je popravka ulične linije radi otklanjanja eventualnih problema i očuvanja integriteta sistema vodosnabdevanja.
  • Centar, ul. Nikole Pašića (od 08:00 do 11:00 časova) - U ovom vremenskom intervalu, biće izvršena zamena zatvarača kako bi se obezbedila efikasnost i bezbednost vodovodne mreže.
  • Aerodrom, ul. Petra Lekovića (od 11:00 do 13:00 časova) - Popravka zatvarača je planirana u ovom periodu kako bi se održala funkcionalnost sistema vodosnabdevanja.

Važno je napomenuti da su planirana isključenja podložna promenama usled eventualnih komplikacija tokom izvođenja radova ili pojave novih havarija. Građani se mole za strpljenje i razumevanje tokom ovih radova, a za sve dodatne informacije mogu se obratiti lokalnom vodovodu.

Očekuje se da će radovi biti završeni u predviđenim vremenskim okvirima, a da će vodosnabdevanje biti normalizovano nakon završetka popravki.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu