Sunce i toplota stižu u Srbiju, ali i promenljivo vreme u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti
Srbija se danas može radovati pretežno sunčanom vremenu, iako će ujutro ponegde zadržati kratkotrajna magla ili niska oblačnost. Očekuje se i pojava slabog mraza u ranim jutarnjim satima.

Međutim, posle podne se stvari menjaju. Vreme će postati osetno toplije, a umereno naoblačenje će se postepeno širiti sa severa i zapada na ostale delove zemlje. Zbog toga možemo očekivati prijatnu promenu atmosfere.

Vetar će duvati slab do umeren, južni i jugoistočni, što će doprineti prijatnijem osećaju toplote. Jutarnje temperature će se kretati od -2 do 6 stepeni, dok će najviša dnevna temperatura doseći prijatnih 13 do 18 stepeni Celzijusa.

Kragujevčani treba da se pripreme za promenljivo vreme. Prema prognozama, u ovom gradu će se sunce smenjivati sa oblacima, a temperature će se kretati od 0 do 15 stepeni. Dakle, Kragujevčani, pripremite se za dan koji će imati malo od svega!

Nezavisno od toga da li ste u sunčanom delu Srbije ili u promenljivom Kragujevcu, uživajte u prijatnim temperaturama i provodu na otvorenom!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu