Sunčani vikend u Kragujevcu: Pripremite se za toplije dane! - iKragujevac


Vesti
Dobrodošli u subotu i prelep dan u Kragujevcu! Ako ste već pogledali kroz prozor, sigurno ste primetili sjajno sunce koje obećava prijatan dan. Imate pravo! Vremenska prognoza za Kragujevac ogroman je osmeh za sve nas, a evo zašto:

Danas: Dan kreće sa svežih 1°C, ali ne brinite, temperatura će brzo rasti uz prisustvo vedrog neba. Maksimalna temperatura dostići će izuzetno prijatnih 17°C, što znači da možete skinuti kapu i rukavice i u potpunosti uživати u šetnji parkom ili izletu u prirodu. Vetar je lagan severozapadni, tako da vas neće smetati u vašim planovima. Kiša? Nema ni traga! Sunčano vreme vladaće tokom celog dana i uveče, pa se možete bezbrižno prepustiti večernjem opuštanju na otvorenom.

Noćas: Temperatura će ponovo pasti, spuštajući se na minimalnih 1°C. Budite spremni za hladniju noć, ali uz vedro nebo i odsustvo vetra..

Nedelja: Sutra i dalje nas očekuje vedro nebo, ali su malo temperature niže. Maksimalna će iznositi 12°C, što je i dalje prijatno za šetnju ili posetu lokalnim znamenitostima.

Naredni dani: Prema trenutnoj prognozi, tokom naredne nedelje ne očekuju se obilnije padavine. U ponedeljak će biti malo oblačno, ali sunce će i dalje dominirati nebom.

Dakle, Kragujevčani, pripremite se za sunčani vikend sa toplijim danima!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu