U Kragujevcu radovi na semaforima na više lokacija - iKragujevac


Vesti
Sektor signalizacije i javne rasvete JKP "Šumadija", u saradnji sa Preduzećem za puteve Kragujevac, izvodi radove na postavljanju novih portalnih nosača saobraćajne signalizacije i izmeštanju svetlosne saobraćajne signalizacije na više lokacija.


Jutros je okončano postavljanje novih portalnih nosača saobraćajne signalizacije na raskrsnici Bulevara kraljice Marije, Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića i Kragujevačkog oktobra (kod Velikog parka), kao i na raskrsnici ulica Radoja Domanovića i Potporučnika Govedarice (kod Medicinske škole).

Tokom dana i u subotu od 8.30 do 13.30 časova će se izvoditi radovi na izmeštanju svetlosne saobraćajne signalizacije (semafori) sa starih na nove portalne nosače saobraćajne signalizacije, kao i na uklanjanju starih portalnih nosača na raskrsnici kod Velikog parka.

Za dan kasnije palnirano je da se završi izmeštanje semafora sa starih na nove portalne nosače na raskrsnici ulica Radoja Domanovića i Potporučnika Govedarice (kod Medicinske škole).

U navedenom periodu semafori na ovim lokacijama će povremeno raditi u režimu "žuti treptač", a prema tehnološkim potrebama izvođenja radova.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu