SNS Kragujevac: Osuđujemo pretnje deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića - iKragujevac


Vesti
Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac na čelu sa članom Predsedništva i poverenikom GO Nikolom Dašićem najoštrije osuđuje uvrede i pretnje upućene deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kada na društvenim mrežama ispod posta o predsednikovoj poseti porodilištu u Vranju se nađe komentar nakon strašnih uvreda na račun njegove ćerke Milice : " Pobiću ti decu!", to jasno govori kakvu bolesnu mržnju gaji i oseća interesna bulumenta  okupljena  oko Dragana Đilasa. Imajući u vidu da je i sam Đilas nasilnik nije čudno što okuplja sebi slične, a kada mu se saspe istina u lice on brže bolje lije krokodilske suze pred Šolakovim kamerama.

U nedostatku bilo kakvog političkog programa opozicija, kako bi opravdala novac koji u njih ulažu njihovi mentori, poseže svakodnevno za slavama uvreda, a danas su otišli i korak dalje pa su posegli za najgnusnijim pretnjama smrću predsednikovoj deci, što je manir primitivnih, nezrelih, neukih i plaćenih političkih diletanata. Nezadovoljstvo izbornim rezultatima, frustraciju što ih narod ne želi na vlasti, nedostatak bilo kakvog političkog programa bulumenta Đilasovih stranih plaćenika nadomešćuje tako što sa lažnih naloga na društvenim mrežama krijući se iza lažnih slika i imena prosipa slave najtežih uvreda na račun članova porodice Vučić.

Gradski odbor SNS Kragujevac apeluje na nadležne službe i institucije da podignu mere bezbednosti na maksimum i omoguće bezbedno kretanje i život predsedniku kao i svim članovima njegove porodice, a da svi učesnici u ovom medijskom linču budu adekvatno kažnjeni. Gradski odbor SNS Kragujevac bezrezervno podržava politiku i borbu predsednika Vučića da očuva mir i stabilnost i da Srbiju učini razvijenijom, lepšom i bogatijom.

Predsednikova ljubav prema Srbiji i ogromna podrška naroda koju dobija čine da  se on nikada ne pokoleba, niti udalji od zadatog cilja, uprkos najprljavijoj medijskoj kampanji koju opozicija vodi protiv njega i njegove porodice svakodnevno.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu