Ostali zaglavljeni u prevrnutim kućicama za naplatu parkinga i u automobilima: Kragujevački vatrogasci tokom strahovite oluje spasili šestoro građana, dve osobe povređene - iKragujevac


Vesti
Tokom silovitog neremena koje je sinoć pogodilo veći deo Srbije, u Kragujevcu su pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade spasili šest osoba.

- Jedna osoba je spasena na Lpeničkom bulevaru koja je ostala zaglavljena u prevrnutoj kućici za naplatu parkiranja, četiri osobe su ostale zaglvaljene u automobilima na koje je palo drveće. Dvoje od njih je zbog povreda hospitalizovano u Kliničkom centru Kragujevac. Još jedan osoba je spasena u ulici Doktora Ilije Kolovića.

Usled vetra orkanske jačine na desetine stabala je iščupano iz korena, a pojedine saobraćajnice su bile blokirane. U pojedinim delovima grada došlo je i do prekida u sanbdevanju električnom energijom.

Iz Uprave za vanredne situacije Kragujevca su saopštili da su vatrogasci tokom noći imali preko 100 intervencija, u kojima je učestvivalo 50 vatrogasaca sa 10 vozila.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu