EKSKLUZIVNO: Prikaz Šumaričkog jezera kroz 3D animaciju [VIDEO] - iKragujevac


Vesti
Nema Kragujevčanina koji nije vezan emotivno i na svaki drugi način za naše Šumaričko jezero, koje je i naše more i ono što Beogradu Ada.

Kragujevac zaslužuje da ima jedno takvo odmaralište i nema razloga da stalno i po malo ulažemo u njega, već smo budžetom za narednu godinu predvideli oko 30 miliona dinara kako bi našim građanima, i najmlađima i najstarijima, stvorili uslove da lepše provode svoje vreme.

Radove će izvoditi kragujevačko preduzeća Šumadija DOO koje između ostalog zapošljava osobe sa invaliditetom, a na osnovu njihovih dosadašnjih radova u sportskom i rekretaivnom mobilijaru, zaključili smo da imaju odlične proizvode i da oni to mogu da iznesu kako treba, kazao je Dašić na predstavljanju rekonstrukcije obale Šumaričkog jezera.

Projekat uređenja Šumaričkog jezera predviđa uređenje šetališta, kompletne plaže, prostora za malu decu, sportiste, rekreativce i starije sugrađane, teretanu na otvorenom, dečije igralište a predviđena su i mesta za roštiljanje i kampovanje.

3d animaciju / render celog projekta je podelio na društvenim mrežama Predrag Stevović član gradskog veća zadužen za resor sporta.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu