Zoran Mladenović: Istina i vreme pobediće laž - iKragujevac


Vesti

Gradski pravobranilac Branko Petronijević rekao je da je Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu prosledio prijave koje su mu podnele radnice Gradske uprave protiv gradskog funkcionera Z.M. za polno uznemiravanje.

Povodom prijave radnica Gradske uprave za polno uznemiravanje oglasio se Zoran Mladenović zamenik predsednika Skupštine Grada Kragujevca saopštenjem a koje prenosimo u celosti: 

Svako snosi odgovornost za svoje postupke i zato sada reagujem na nepravdu i nepravo. Kao profesionalno vojno lice koje je prošlo sve izazove profesije,koja nija bila laka na prostorima bivše Jugoslavije, ovu hajku doživljavam kao još jedan lični izazov.

Danas se borim, za sada protiv nevidljivog neprijatelja kao i za vreme NATO napada, a kada sam se borio protiv nevidljivih aviona. Ne znam ko je, ne znam šta je, ne znam za šta me optužuje ali znam da su radari postavljeni i da se hajka vodi iz političkih operativnih centara. Ništa novo.

Pravda je uvek tu sa nama možda nekad zamotana,uvijena ali se uvek odmota klupko intriga. Ponekad neopravdano kasno. Danas je cena za to kašnjenje naravno visoka za mene i moju porodicu. Ali to je cena koju danas plaćamo zato što se bavim politikom,i zato što sam očito pokušao da pokrenem stvari na bolje za koje su neki misli da ne treba ništa menjati.

Na kraju, sud je taj koji odlučuje.Po prijavama nevidljivih,ali i mojim tužbama za lažno prijavljivanje,kad saznam ko su nevidljivi.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu