Korona virusom zaražen košarkaš Radničkog - iKragujevac


Vesti

Tokom prošle nedelje ustanovljeno je da je jedan košarkaš Radničkog nakon testiranja na korona virus – pozitivan.

U tom sportskom društvu preduzete su sve mere, testirana je kompletna košarkaška ekipa sa stručnim štabom, i prema rečima Ivana Miloševića generalnog sekretara Sportskog privrednog društva Radnički, nadaju se da neće biti novozaraženih i da će nastaviti redovno sa treningom.

Situacija sa korona virusom uticala je širom sveta i na sport, na održavanje utakmica pod određenim okolnostima i mere opreza kao i na njihovo odlaganje usled pozitivnih testova na korona virus kod sportista.

Sportisti su posebno osetljiva kategorija. Sve to nije zaobišlo ni košarkaše Radničkog, pa je tokom prošle nedelje potvrđeno da je jedan njihov igrač nakon testiranja na korona virus pozitivan.

Košarkaše Radničkog već u subotu očekuje novo kolo protiv ekipe Metalca iz Valjeva, koje će se odigrati u nekom naknadnom terminu.

Sportsko privredno društvo Radnički preduzeo je sve mere, kako bi sportisti bili zaštićeni.

U dogovoru sa Odbojkaškim savezom Srbije, meč je otkazan i sa Odbojkaškim klubom Vojvodina, zbog nepovoljnog zdravstvenog biltena Novosađana, jer je osam odbojkaša iz tog kluba zaraženo koronavirusom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu