Staro za novo: Za kupovinu domaćeg fijata 500 L, bonus 2.200 evra - iKragujevac


Vesti

Kompanija "Fijat–Кrajsler automobili" (FCA) pokrenula je kampanju Fiat Restart pa će tokom narednih mesec dana građanima Srbije omogućiti ekonomske pogodnosti za recikliranje automobila i zamenu "Fiajtovih" vozila "staro za novo".

Svi koji su zainteresovani za kupovinu novog vozila mogu svoj stari auto dovesti u naše prodajno-servisne objekte, gde mogu ili dobiti procenu automobila pa da im to uđe kao osnova za kupovinu novog, ili reciklirati svoj stari automobili ako žele, rekao je za Tanjug komercijalni direktor FCA Igor Ševo.

U svakom slučaju, dodao je, dobiće bonus od FCA od 2.200 evra za kupovinu novog automobila "fijat 500 L" s kros ili sportskom opremom.

Кako je objasnio, akcija je podrška prodaji, ali i zelenijoj i čistijoj okolini svuda oko nas.

U prvih osam meseci ove godine tržište putničkih automobila niže je 26 procenata, dok je kod lakih komercijalnih vozila pad 35 odsto, kažu u FCA.

Fiat Restart je akcija podrške tržištu, koje poslednjih meseci pokazuje nešto bolje rezultate.

Centar za reciklažu iz Železnika u saradnji s „FCA grupom” do sada je u Srbiji reciklirao 14.000 automobila, a Slobodanka Stamenić iz te firme kaže da reciklažna industrija podržava „Fiat Restart” kampanju. Кroz zamene staro za novo uz reciklažu starog vozila dolazi se do sirovine za reciklažnu industriju, a vozila, koja su opasan otpad, ne završavaju u nelegalnim tokovima i u auto-delovima – rekla je ona.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu