Sledi nam tropski dan, temperature do 34 stepena, ali jedan deo Srbije neće biti pošteđen pljuskova - iKragujevac


Vesti

U Srbiji u sredu pretežno sunčano i tropski toplo. Kasnije poslepodne i uveče u zapadnim i severozapadnim predelima Srbije očekuje se jači razvoj oblačnosti, ponegde i pojava pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab, istočni i jugoistočni. Minimalna temperatura od 15 do 21 stepen, maksimalna dnevna od 32 do 34 stepena.

U Kragujevu pretežno sunčano i tropski toplo. Kasnije posle podne i uveče očekuje se jači razvoj oblačnosti, a na širem području grada ponegde i pojava pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab, istočni i jugoistočni. Minimalna temperatura 21, maksimalna dnevna 33 stepena.

U Srbiji sutra sunčano i tropski toplo. Posle podne, uveče i tokom noći ponegde se uz jači razvoj oblačnosti očekuje pojava pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura do 35 stepeni. U petak prepodne sunčano i veoma toplo. Posle podne i za vikend svežije i nestabilno sa čestim pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova za obilnije pljuskove i grmljavinske nepogode. Temperatura u padu, naročito za vikend, a vetar u skretanju na pojačan severozapadni.

U Beogradu sutra sunčano i tropski toplo. U toku večeri lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura do 34 stepena. U petak prepdne sunčano, a posle podne i za vikend svežije i nestabilno sa čestim pljuskovima i grmljavinom. Temperatura u padu, naročito za vikend, a vetar u skretanju na pojačan severozapadni.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu