Scene koje opominju nakon jezivog snimka sudara: Smrskan motor sa kog su "odleteli" otac i sin - iKragujevac


Vesti

Na društvenim mrežama pojavio se snimak jezivog sudara na kome se vidi kako motorista udara u beli automobil, koji ga nije propustio i od siline udarca izleće preko motora i pada na put. Na motoru su bile dve osobe, otac i dete, piše Ozonpress.

U traci u kojoj je došlo do sudara naišao je kamion koji je, srećom, uspeo da na vreme zakoči i da se izbegne veća tragedija. Do nesreće je došlo na putu Kragujevac-Čačak 7. avgusta, u blizini Bresnice.

Kako se saznaje, povređeni su imali nekoliko preloma i u stabilnom su stanju.

Na fotografijama se vidi da je motor toliko "spljeskan" da izgleda kao velika lopta metala. Desni deo automobila u koji je udario motor takođe je sav ulubljen i izgreban.

Korisnici Fejsbuka pišu da je vozač automobila navodno Rumun, da se izjasnio da je kriv, kao i da je pušten iz pritvora.

ZBOG OGRADE IZGLEDA KAO OPTIČKA VARKA

Mnogi komentarišu da "motorista nije išao dobrom stranom, da je on glavni krivac", dok oni koji poznaju ovaj put pišu da je "ograda napravila optičku varku i da izgleda kao da je razdelna linija, a samim tim i da motorista ide suprotnom trakom, da je put užasan i da izgleda mnogo šire na snimku nego što jeste, da je motorista dao sve od sebe da izbegne sudar..."

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu