VEČE ZA MUŠKARCE: Sjajan provod uz poklone i nastavak "Nemoguće misije" - iKragujevac


Vesti

Šesti nastavak legendarne franšize pod nazivom „Nemoguća misija: Razilaženje“ sa sjajnim Tom Kruzom, dolazi nam na veliko platno bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza u okviru Mens night događaja, zakazanog za četvrtak 25. juli od 20 časova. Karte su uveliko u prodaji na blagajni bioskopa!

Sve posetioce bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza očekuje ledeno hladan Jägermeister, tek da zagreje atmosferu pred fantastičnu akciju. Uz kupljenu ulaznicu očekuje vas na poklon i primerak Autobild magazina, a one najsrećnije obradovaćemo poklonima sportske opreme partnera Under Armour, kao i besplatnim mesečnim članarinama u FittPass-u.

Specijalna nagrada očekuje najhrabrijeg i najkreativnijeg! U okviru Mens night događaja, fotografišite se na aktivaciji u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, provozajte se motorom i fotografiju koju dobijete na mejl postavite na fejsbuk/instagram društvenu mrežu uz tagovanje lokacije i komentar zašto bi baš ti bio savršeni tajni agent i zaslužio da osetiš potpuno drugačije iskustvo uz skakanje padobranom sa visine od 3000 metara!

Neke misije nisu tvoj izbor, ali ovu ne smeš da propustiš! U filmu „Nemoguća misija: Razilaženje“ zatičemo Itana Hanta i njegov tim zajedno sa već poznatim saveznicima u trci sa vremenom, nakon što misija pođe po zlu. Tom Kruz ne prestaje da nas iznenađuje, pa je tako i ovog puta ostao dosledan svom prepoznatljivom glumačkom stilu. Sve zahtevne akcione scene snimio je sam, bez pomoći dublera. Pored Toma Kruza, glavne uloge tumače Rebeka Ferguson, Alek Boldvin, Vanesa Kirbi, Henri Kevil i Ving Rejms.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu