UTORAK, CRNI DAN U KRAGUJEVCU: Tri samoubistva, isti dan, različite godine! - iKragujevac


Vesti

Gotovo da nema dana da se ne susretnemo sa vešću da je neko sebi oduzeo život. Šta to čoveka natera da se suprotstavi nagonu za samoodržanjem i „podigne ruku na sebe“?

Srbija se po broju samoubistava nalazi na 13. mestu u svetu. Istražitelji su za veliki broj njih (čak 596) procenili da je motiv nervno rastrojstvo, dok je po nekoliko desetina njih taj korak napravilo zbog neraščišćenih imovinskih odnosa, problema u porodici, nakon izvršenja krivičnog dela ili iz drugih specifičnijih razloga.

Neverovatno, ali istinito, tri samoubistva su se dogodila baš u utorak.

U utorak, 6. septembra 2016. godine, mladić star 22 godine skočio je sa 15. sprata zgrade "Ispilon". Dečak je poginuo na licu mesta.

tragedija decak iz kragujevca skocio sa 15 sprata-foto

Isto u utorak, samo 10. jula ove godine Švajcarski državljnin Bruno Egli (57) izvršio je samoubistvo skokom sa osmog sprata hotela "Kragujevac".

samoubistvo u kragujevcu skocio sa osmog sprata razlog je bolest

U utorak, 15. novemra 2016. godine odigrala se krvava porodična drama u naselju Ilićevo.

Dragan Lj. (56) iz Kragujevca, koji se lečio od depresije, nasrnuo je u porodičnoj kući na suprugu Vesnu (52) zgrabivši je za vrat, ali je ona uspela da mu pobegne. Pomahnitali Dragan je potom uzeo nož sa kuhinjskog stola i presudio sebi.

detalji samoubistva u ilicevu davio zenu pa sebe ubo nozem

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu