Saša Milenić: Srbi su robovi, Srbi su ratni zločinci ... - iKragujevac


Vesti

Predsednik skupštine grada Kragujevca, Saša Milenić ponovo je prevazišao samog sebe jer je na najgrublji način omalovažio i uvredio sve srpske žrtve ratova prošloga veka ...   

Saša Milenić je u jučerašnjem postu na društvenoj mreži Facebook, a na dan obeležavanja početka NATO agresije na Srbiju, objavio je kako je agresorski napad NATO na Srbiju bio opravdan a "usput" je naveo da je Srbija vršila genocid nad svim narodima bivše Jugoslavije i prihvatio je ideje ideologa ustaškog pokreta Ante Starčevića da je sam naziv Srbi, izveden od latinske reči Servus što znači rob.

U drugom postu, Saša Milenić navodi kako je današnja omladina "uronila" u pravoslavno / arapski fundamentalizam "u mržnji prema kapitalizmu i USA".

U trećem postu, Saša Milenić navodi da je Srbija izvršila genocid nad albanskim stanovništvom i da je Srbija s namerom ušla u rat sa NATO da bi imali današnju omladinu "koja misli da je branio zemlju od agresora a ne sebe od suočavanja sa odgovornošću za genocid".

Slična priča i na twitter nalogu

U četvrtom postu, Saša Milenić navodi da srpska vojska (prilikom povlačenja preko Albanije u prvom svetskom ratu) nije mogla biti zaštićena i da je Albanski kralj Zogu bio nemoćan da obuzda mučke napade od strane Albanaca a razlog za to nalazi u (samo njemu poznatim) navodnim zločinima koja je srpska vojska nanela albanskom stanovništvu u balkanskim ratovima (kao jedino mogućim VELIKIM I SVEŽIM RANAMA).

 

U ovoj zemlji svako može da kaže i misli šta želi, ali da je moguće da Predsednik skupštine Grada Kragujevca i narodni poslanik stranke Zajedno za Šumadiju na ovakav način javno blati srpski narod i sve žrtve koje on podneo u poslednjih 100. godina ?!

{jathumbnail off}

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu