STRAVIČAN ZLOČIN U SRBIJI: Baka Kristina iskasapljena zbog 5.000 evra! - iKragujevac


Vesti

Devizna penzionerka Kristina Ilić (81) iz mesta Porodin kod Žabara izbodena je 10 puta nasmrt u svojoj kući, a telo su pronašli njen sin Momčilo i unuk u nedelju.

Kako nezvanično saznajemo, nesrećna starica je najverovatnije žrtva pljačke jer je pronađena vezana, a na telu je imala 10 uboda nožem.

Kristinin sin Momčilo i unuk pronašli su je oko 18 sati u kupatilu, vezanih ruku i nogu, sa flasterom preko usta, u lokvi krvi.

Kako “Alo!” saznaje, policija sumnja da se radi o ubistvu iz koristoljublja, jer je iz njene kuće odneto oko pet hiljada evra i zlatni nakit.

- Momčilo je bio više puta u toku dana kod nje, međutim, bilo je zaključano. Prvo je pomislio da je možda otišla negde ili da se odmara, međutim, kada je došao treći put, video je da nešto nije u redu. Zajedno sa sinom je ušao kroz prozor i video mrtvu majku. Ključ je bio u vratima sa unutrašnje strane. Čim ju je video, dotrčao je prvo kod nas. Iz kuće je ukradeno nekoliko hiljada evra i dukati. Ona je najverovatnije prvo udarena u predsoblju, zatim su je vukli kroz kuću i ubacili u kupatilo, jer su tragovi krvi bili po celoj kući. Video sam je kako leži vezanih ruku, sa flasterom preko usta. Sutradan, kada je policija završila i kada sam ušao u kuću, bilo je toliko krvi kao da je neko zaklao svinju - ispričao je za “Alo!” Kristinin komšija i rođak Ljubomir Golubović.

On je istakao da nije postajalo mesto u kući na kojem nisu bile ispremeštane stvari, zbog čega sumnja da je bilo više napadača.

- Bile su tu šoljice iz koje se pila kafa, tu su pušili cigarete i jeli čokoladu. Možda je zločin počinio neko koga je ona znala i pustila u kuću, a da ju je zatim ubio - ispričao je Ljubimor.

Ljubomirova supruga Jelica prepričala je trenutak kada je kod njih dotrčao Kristinin sin, zatečen prizorom.
- Dotrčao je i samo je tiho rekao: “Kod mene se nešto dogodilo, mama mi je ubijena i leži u krvi, leži na stomaku.” Kristinina snajka je otišla u petak u banju, znači manijak je verovatno u subotu došao kad je bila sama i ubio je. Ja sam oko sedam-osam uveče videla da kod nje nisu bila upaljena svetla, znači verovatno je ceo dan i celu noć ležala mrtva. Pronašli su je u haljini u kojoj je radila u bašti - ispričala je Jelica.

Kristina Ilić je živela na velikom imanju u Porodinu, na kojem je nekoliko kuća, a stanovala je sa svojom snajkom, koja je bila udata za njenog drugog sina, koji je preminuo pre nekoliko godina. Kako saznajemo, Kristinin suprug je takođe nedavno preminuo. Sin koji ju je pronašao živi sa svojom porodicom u istom mestu, ali u drugoj kući, u centru.

(Alo)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu