SPECIJALNI POPUSTI: Počinje promocija novog "fijata 500L" - iKragujevac


Vesti

"Fijat" danas počinje promociju novog modela 500L koji se za naše kupce proizvodi u Kragujevcu.

 Ovaj model ima 40 odsto novih delova, a od danas u 16 časova do sutra u isto vreme važe popusti na celokupnu gamu "Fijat" vozila – od 1.000 do 11.500 evra. Promocija se podudara sa "Noći iznenađenja", koju tradicionalno pre odmora "Fijat" organizuje na svim evropskim tržištima.

Novi "fijat 500L" stigao je na naše tržište. Posle promocija za novinare od danas ga mogu kupiti i naši kupci. Njegova cena na stranim tržištima veća je nego u Srbiji, a iz kompanije "Fijat krajsler automobili" u Kragujevcu obećavaju specijalan popust za prvih 50 naših kupaca novog modela.

"Ponuda za kupce 500L sa popustom pravljena je na bazi 25 sati prodaje i specijalna cena novog modela je 11.990 evra", rekao je komercijalni direktor FCA Igor Ševo.

Popusti na model "500L" kreću se od 1.000 do 3.500 evra, u zavisnosti od modela i opreme.

"Ponuda 'fijata' napravljena je da kupci 'Fijat' automobila mogu da ostvare popust i do 3.900 evra, a kupci ostalih brendova, kao na primer, 'Alfa Romea' i 'Džipa', čak i do 11.900 evra", kaže Igor Ševo.

Noć čuda pored popusta sadrži i zabavni program koji će se odvijati u celoj Srbiji na prodajnim mestima FCA. Pripremljeni su pokloni, ketering, sladoled, muzički program i vatromet.

Ovo je i način da se obeleži i jubilej marke 500 na koju su, kako kažu, Italijani izuzetno ponosni. Ona traje od 1957. godine kada je napravljen prvi "fijat topolino". 

(rts)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu