ZABRINJAVAJUĆE: MRAČNI BICIKL i u Kragujevcu?! - iKragujevac


Vesti

Nakon što su Srbijom zavladale opasne igrice poput Plavog kita i jezivih seksulanih igara o kojima smo pisali, roditelji osnovaca su ponovo stavljeni na muke, i to možda teže nego do sada. Među klincima se raširio trend vožnje bicikla bez svetla i na zadnjem točku – mračni bicikl.

O ovoj pojavi nam je pričala baka jednog tinejdžera kojeg je uhvatila da se povinovao ovom trendu.

– Prvi put sam videla unuka da vozi bicikl bez svetla i podignutog prednjeg točka u našoj ulici. Vraćala sam se s posla i nedaleko od kuće sam imala šta da vidim. Moj unuk koji ima 14 godina je vozio bicikl bez svetla, i samo na zadnjem točku.

– Iza njega je bilo još dece, među njima i jedna devočica i svi su podizali prednji točak. Premrla sam od straha kada sam to videla – kazala je Milena B. iz Vršca.

Nakon što je videla prizor koji ju je skamenio, sagovornica nam je ispričala da je porazgovarala sa unukom i obavestila njegove roditelje o tome što je videla.
– Iako me je unuk molio da ne kažem sinu i snaji šta sam videla, nisam mogla to da uradim. Obećao je da više neće, i da je to uadio jer neće da se odvaja iz društva. Pitala sam ga da li je svestan svega što može da mu se desi zbog takve sulude vožnje i rekao je da jeste, mada ja nisam sigurna u to – iskrena je pedesetogodišnjakinja.

Naime, javila nam se zabrinuta sugrađanka koja je videla decu od 12, 13 godina da se igraju ove opasne igre u naselju Aerodrom. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu