OBAVEŠTENJE: Sutra SEDAM SATI bez struje sledeće ulice - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije: 

- Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona u vremenu od 09 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije u ulici Katarine Bogdanović, Dušana Bokana, Lužnicama-Irig i Dobrači-Kovionica.
- Zbog zamene mernih uređaja u trafostanicama u intervalu od 08 do 15 sati doći će do jednočasovnih prekida u isporuci električne energije potrošačima u Baljkovcu, Erdeču-staro selo, Donjoj Sabanti, Velikim Pčelicama i Dulenima-reka.
- Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Kneza Mihaila kod škole Moma Stanojlović u Palilulama, ul.Mišarskoj i deo Bulevara Kraljice Marije, Deligradskoj, Srpskih Dobrovoljaca, Skerlićevoj i deo Daničićeve, ulica Vojvode Putnika, deo Potporučnika Govedarice, Janka Veselinovića, Milovana Gušića, Mihaila Iveše i Milovana Glišića.
- Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 08 do 09 sati doći će do prekida u isporuci električne energije u ulici Kralja Aleksandra l Karađorđevića od br. 110-126.
- Zbog provere signalizacije u trafostanici KG0024 Stragari u vremenu od 09 do 10 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Stragarima, Ramaći, Masloševu, Kotraži, Koletini i Vlakči.
- Zbog remonta trafostanice godine u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Bešnjaja. 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu