Veći deo Kragujevca sutra ŠEST SATI bez struje - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije:

- Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona u vremenu od 09 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije u ul. Internacionalnih brigada i Julijane Ćatić u Petrovcu, Mome Stanojlovića, deo Višnjićeve i Kosovske u Pivari i deo Smederevske, Mladena Miloradovića i Tadije Majstorovića u Stanovu

- Zbog zamene mernih uređaja u trafostanicama u vremenu od 08 do 09.30 sati doći će do prekida u isporuci el.energije potrošačima u ulici Kralja Milana lV br. 42 i 44, Kazimira Veljkovića br. 25, Vojvode Putnika, deo Radoja Domanovića i Janka Veselinovića, u vremenu od 10 do 11.30 sati ulici Čika Matinoj i deo Kralja Milana lV na Vašarištu, Crvenog Krsta i Prvog maja na Bubnju, u vremenu od 12 do 13 sati ulica Velimira Stevanovića br. 2 i od 13.30 do 14.30 sati naselje Veliko polje - Ćava i Grosnica - Obadi.

- Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Bulevar Kraljice Marije br. 1, Slobodana Perovića, Dr Ilije Kolović, deo Kralja Aleksandra l Karađorđevića kod Velikog parka, Svetozara Markovića, deo Dr Zorana Đinđića, Janka Veselinovića, Milovana Gušića, Svetolika Rankovića, Kneza Mihaila kod škole Moma Stanojlović, deo 27.marta, Dečanskoj i Kralja A Karađorđevića.
- Zbog remonta trafostanice u vremenu od 09.30 do 13.30 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u Stanovu ulice Pere Milivojevića, Milana Lazarevića i Angeline Nedeljković a u vremenu od 10 do 12 sati Starine Novaka, Andre Marinkovića, Dimitrija Tucovića,laze Marinkovića, Jefiminoj i Gružanskoj u Koloniji.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu