OD KOZMETIKE DO ZDRAVE HRANE : Sajam hortikulture u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

U petak, 28. aprila, u 11 časova, na kragujevačkom „Šumadija sajmu“ svečano će biti otvoren sedmi Sajam hortikulture, koji je postao jedna od zanimljivih gradskih manifestacija i koji privlači veliku medijsku pažnju i veliki broj posetilaca.

Na izložbenom prostoru od oko 1500 metara kvadratnih, u hali i na platou ispred hale, izlagaće najznačajniji  individualni i porodični proizvođači, uvoznici i distributeri semenske robe, sadnog i dendro materijala, cveća i dekorativnog bilja, travnatog materijala, malča, saksija i prateće opreme, supstrata i treseta, zalivnih sistema, parterne galanterije, mašina i baštenskog alata, kao i proizvođači u eksterijeru. U ponudi će se naći i veliki izbor baštenskih garnitura po sajamskim cenama.

Svi ljubitelji cveća i ukrasnih biljaka, koji održavaju vrtove i dvorišta i ulepšavaju ih cvećem i ukrasnim sadnicama, imaće priliku da na ovoj manifestaciji, tokom tri dana, razgledaju i po sajamskim cenama kupe razne vrste cveća, rasade, semensku robu, ukrasne sadnice i neke vrste sadnica voća.

Novina na ovogodišnjem Sajmu je prostor pod nazivom „Kutak za žene“, u kojem je organizovano obilje prijatnih iznenađenja za dame, koje će u „kutku“ moći da pronađu sve što im je potrebno od kozmetike do zdrave hrane.

Na sajmu će izlagati brojni individualni proizvođači, ali i Druga tehnička škola – smer Pejzažne arhitekture, Rasadnik „Topalović“, Uzgajivačka radnja „Eko farma Kovačević“ SZR „Kuća na brdu“, „Milanović inženjering“ Betonska galanterija „Granča“, „Planting d.o.o“, SZLR „Đorđević“, Rasadnik „Janković“,    „Čar“, „Tehnoalat“,“Vibbet“, „Sim light“ i drugi.

Sajam traje do nedelje, 30. aprila, radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, a ulaz i parking su besplatni

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu