NAJEŽIĆETE SE: Ovaj Kragujevčanin kad zapeva, svet staje! (VIDEO) - iKragujevac


Vesti

Mladi Kragujevčanin Bojan Pavlović učestvuje u šou programu "Pinkove zvezde" i iz nedelje u nedelju oduševljava sve svojim talentom.

Predstavio se pesmom Andrea Bocellia ”Caruso”.

Ovo su komentari žirija:

– Bravo Bojane. Čuo sam malo pre neko raspevavanje i ori se cela zgrada. Ovo je sjajno. Ako ne uspeš ovde, ja ću te progurati u Narodnom pozorištu – obećao je Željko takmičaru.

– Teško je bilo šta reći za ovo tvoje pevanje. U falsetu nisi baš bio čist, mada si se kasnije ispravio dosta. Ti eksperimentišeš svojim glasom, ali imaš i boju da možeš da vladaš glasom kako god hoćeš. Talentovan si i previše i sigurno ćeš napredovati. Šta reći osim – napred – poručio je Šaban takmičaru.

– On je neverovatan. Igra se sa glasom. Imaš jako moćan glas i kad izađeš ja se naježim. Ti si klasa ispred svih, stvarno – iskrena je bila Dara.

– Imaš moćan glas i možeš da se igraš i to na razne načine možeš da se igraš. Taj falset se ne dopada ni meni kao ni Šabanu. Ti mnogo više ličiš na operskog pevača i automatski odskačeš od svih koji se bave našom muzikom. Mi kao žiri dolazimo u situaciju da te biramo kao nekog ko je van konkurencije. Podrazumeva se da si ti odličan pevač. Mislim da je samo pogrešan izbor pesme – kazala je Dragana.

– Ja se ne slažem sa Draganom, ali moram da kažem… Maraja Keri je bila konobarica, a peva falset sa pet oktava punim glasom – rekla je Maja.

– Pet? Ja to nisam znao. Prvi put čujem da neko peva petu oktavu – u šoku je bio Šaban.

– Ti si pevao četvrtu oktavu i razvalio si Karuza. Skidam kapu – rekla je Maja Bojanu.

Nakon što je petočlani žiri glasao, u dalje takmičenje prošao je Nikola Nikolić. Snage su ponovo odmerili Bojan Pavlović i Nikola Stanišić.

Bojan je od članova žirija dobio zadatak da otpeva numeru ”Rano je za tugu”, dok je Nikola Stanišić pevao pesmu ”Cveta”. Odlukom žirija u peti krug posle baražnog dela prošao je Nikola Stanišić.

– Bojane, ti si van konkurencije i za neki drugi šou si. Pobegao si iz okvira ovog takmičenja i zbog toga ja dajem Nikoli svoj glas – objasnila je Dragana na samom kraju.

– Ti dobijaš ovde orden sa posebnim zaslugama. Školuj se i mi ti želimo sve najlepše. Malo se komercijalizuj, što bi rekla Dara i bićeš savršen – kazao je Šašić.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu