FEJSBUK MARKETING: Edukativna radionica za seoske domaćine iz Šumadije - iKragujevac


Vesti

Prethodne nedelje organizovana je još jedna edukativna radionica za seoske domaćine sa teritorije Kragujevca i Topole. Radionice, čiji je cilj unapređenje usluga i povećanje prodaje u seoskom turizmu, GTO „Kragujevac“ organizuje već nekoliko godina. 

Ovom prilikom radionica je organizovana u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga, u čijim prostorijama je obuka održana.

Na početku radionice, okupljenima su se obratili direktorka GTO „Kragujevac“ Snežana Milisavljević i predstavnik RPK Kragujevac Milorad Novaković. O trenutnom stanju u seoskom turizmu grada i regije govorila je Dragica Atanasijadis, a posle toga prezentacije su održale Emina Vidosavljević i Marija Radovanović iz GTO „Kragujevac.

Za domaćine je bio posebno interesantan deo radionice u kojem su imali priliku da se informišu o mogućnostima fejsbuk marketinga i načinima korišćenja ove društvene mreže za poboljšanje prodaje i unapređenje usluga u svojim domaćinstvima. Primeri iz prakse, koje je prikazao Vladimir Ivanović direktor TO Ljig i autor sajta selo.rs, naišli su na veliko interesovanje domaćina. Ideje koje su dobili na ovoj radionici moći će neposredno da primene u svom radu i promociji, a sve je to izuzetno značajno za razvoj seokog turizma u Šumadiji.

Organizatori planiraju još jednu radionicu za domaćine,tokom aprila meseca. Tema će biti aktuelna i potencijalna podsticajna sredstava, krediti i fondovi za razvoj i unapređenje seoskog turizma.

 

izvor/foto: GTO Kragujevac 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu