UZMI RAČUN I POBEDI: Kragujevčanka osvojila auto! - iKragujevac


Vesti

U četvrtom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dodeljen je trosoban stan u naselju "Stepa Stepanović Vladimiru Vidosavljeviću iz Koteža, a stan od 62 kvadrata u kompleksu u izgradnji "Beograd na vodi" Vesni Burgić iz Blaca.

Sreću ovaj put doneli su naši poznati sportisti Davor Štefanek i Dejan Tomašević.

Prethodno su obradovali prvih sedam dobitnika "fijata 500l".

Međutim, u tom krugu izvučena je jedna zalutala koverta adresirana na "Auto moto savez Srbije", ali i jedna neispravna koju je poslala Jelivorka Pejičić iz Kaluđerice, jer jedan od 10 računa bio manje vrednosti od 100 dinara. Izvučeni su:

Ivan Živić (Pirot), Bojana Cvitkovac(Mirijevo, Beograd), Manojlo Đukić (Leštane), Biljana Glišić (Beograd), Violeta Marčetić ( Bačka Topola), Sima Đurković (Karaburma, Beograd), Sanja Mijailović (Kragujevac).

U bazenu koverti našli su se i glumci iz spotova "Uzmi račun i pobedi" Vanja Nedeljković i Milan Pajić, koji su dodelili putovanja.

Putovanje za Grčku dobili su Dušan Trkulja (Beograd), Miloš Kojanić (Lapovo), Aleksandar Stevanović(Jagodina) i Milovan Krivokapić (Novi Beograd).

U Pariz otputovaće Ana Radivojević (Rakovica) i Predrag Đorđević(Rekovac).

Sonja Trajković iz Leskovca zbog dva računa vrednosti ispod 100 dinara, ostala je bez karte za Njujork, kao i Mica Denić iz Niša koja je trebala da otputuje za Grčku jer na poleđeni koverte koja je izvučena nije bilo kontakt telefona.

Zato je koverta na ime Milić Zlatica(Niš) izvučena za nagradu putovanje za Njujork.

Na scenu ponovo se vratio sportski tandem Tomašević i Štefanek, ne bili izvukli još sedam vlasnika "fijata 500L". Svih sedam izvučenih koverti bila su u skladu sa pravilima igre: Kazmer Eter (Bčaka Topola), Zorka Teofilović(Čačak), Zoran Milićević (Kraljeva), Biljana Simendić (Pačir), Slavica Petković (Novi Banovci), Desa Samradžić (Ruđinci,Vrnjačka banja) i Dragan Paunović(Nova Varoš).

Ostalih 185 vrednih nagrada izvači se van direktnog prenosa, na lajv strimu uzmiracun.rs gde ostali kandidati čijih je čak ukupno 8.565.000 koverata pristiglo i još čeka da budu izvučeni. U igri ostale su sledeće nagrade:


1 odmor u hotelu na Staroj planini za 2 osobe, 7 dana
1 odmor na Zlatiboru za 2 osobe, 4 dana
14 prenosivih računara
14 frižidera, marke "Gorenje"
25 mobilnih telefona"
25 tableta
14 televizora
14 veš mašina
13 mašine za sudove
25 mikrotalasne pećnice
30 blendera"
6 vaučera od 20.000 dinara za kupovinu u marketu
3 polise životnog osiguranja

Priliku da postanu vlasnici neke od vrednih nagrada imaće svi građani koji su koverte poslali do sinoć do 23.59, a već sutradan Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće sve dobitnike i obavestiti o načinu preuzimanja.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu