OGROMNI POPUSTI: Prolećni šoping u Kragujevcu! (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Kragujevčani, očekuju vas velika iznenađenja. 

U subotu i nedelju, 25 i 26. marta, u Šoping centru Kragujevac Plaza biće održan Prolećni šoping vikend, gde sve posetioce očekuje kupovina uz specijalne popuste, muzičko zagrevanje i uzbudljivi cirkuski performansi za decu i odrasle.

Uz kupovinu prolećnih kolekcija po specijalnim popustima, 25. i 26. marta, od 13 do 19 sati, svi posetioci će imati priliku da se slikaju za naslovnu stranu poznatih magazina u centralnom holu Šoping centra Kragujevac Plaza.

U subotu, 25. marta, od 19 sati, prolećnu šoping avanturu upotpuniće koncert benda „After Dark“. Najmlađe posetioce Šoping centra Kragujevac Plaza, u nedelju, 26. marta, od 17 sati, očekuju predstava „Kako smo spasili cirkus?“, uzbudljive crikuske radionice i brojna iznenađenja.

Finale Prolećnog šoping vikenda biće održano u nedelju, u 20 sati, kada će svi posetioci imati priliku da uživaju u savremenom cirkuskom performansu „Majstori“.

Za posetioce koji budu želeli da svoje šoping iskustvo upotpune i dobrim filmom, bioskop „Cineplexx“ je pripremio specijalan Porodični klub meni.

izvor: GTO „Kragujevac“

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu