OBAVEŠTENJE: Izmena režima saobraćaja - iKragujevac


Vesti

U periodu od 18. marta do 17. aprila, uvodi se privremeni režim saobraćaja u ulici Vojislava Kalanovića zbog radova na sanaciji mosta preko reke Lepenice kod hale “Jezero“.

 

U tom periodu vozila javnog gradskog prevoza putnika, na linijama sa oznakom:

  • 1, 4, 6, 7, 8, 10, 24, 610 i 611 u smeru od Pijace ka Hali “Jezero“ upućuju se iz ul. Lepenički bulevar u ul. dr Jovana Ristića, zatim u ul. Dragoslava Srejovića i dalje registrovanom trasom.

Vozila na linijama sa oznakom:

  • 602, 603, 606, 608 i 609 u smeru od “Bolnice“ ka “Autobuskoj satanici“ upućuju se iz ul. Grada Sirena u ul. Lepenički bulevar – ka kružnom toku, zatim u ulice Južna obilaznica, Milice Miljojković, Dragoslava Srejovića i dalje registrovanom trasom.

Vozila na linijama sa oznakom:

1, 6, 8, 10, 24 u smeru od Iline vode ka centru upućuju se iz ul. Dragoslava Srejovića u ul. dr Zorana Đinđića zatim u ul. Lepenički bulevar i dalje registrovanom trasom.

Vozila na linijama sa oznakom:

  • 4, 7, 602, 603, 606, 608, 609, 610 i 611 (polasci sa Autobuske stanice) upućuju se iz ul. Vojislava Kalanovića u ul. Dragoslava Srejovića, zatim u ulice dr Zorana Đinđića, Lepenički bulevar i dalje registrovanom trasom.

Za vreme izmene režima saobraćaja, vozila će koristiti postojeća registrovana autobuska stajališta, a uvodi se privremeno dvostrano autobusko stajalište u ulici Dragoslava Srejovića kod kućnog broja 2/III neposredno posle raskrsnice sa ulicom Pariske komune.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu