Najava događaja za četvrtak, 23. mart 2017. godine - iKragujevac


Vesti

Najava događaja za sutra.

-11,00 sati - hotel Kragujevac - završna konferencija “Obrazovanje po meri privrede - razvoj kompetentnih IKT stručnjaka“ koji sprovodi Razvojni biznis centar Kragujevac, u partnerstvu sa IKT Klasterom Centralne Srbije i kompanijama Emisija Konsalting i 4IT, a finansira se sredstvima Ministarstva omladine i sporta, u okviru Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata za sprovođenje ciljeva Nacionalne strategije za mlade.
Uvodna obraćanja: Radomir Erić - čaln Gradskog veća za privredu, Smiljka Živanović, Ministarstvo omladine i sporta, Marija Stojadinović, Razvojni biznis centar i Branimir Dženopoljac, IKT Klaster Centralne Srbije.

-14,00 sati, sala Skupštine grada - radionica “Program Kreativna Evropa: od ideje do aplikacije“ namenjena svim profesionalcima zaposlenim u javnim, civilnim i privatnim ustanovama i organizacijama kulture. Radionicu vode predstavnici Deska Kreativna Evropa Srbija u cilju pružanja informacija i razvijanja veština za konkurisanje na glavni program Evropske unije za kulturu, Kreativna Evropa. U ime grada Kragujevca, učesnike radionice pozdraviće Aleksandar Štajn, pomoćnik gradonačelnika za unutrašnju i međunarodnu saradnju. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu