Pojedini delovi grada sutra ostaju BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije.

-Zbog zamene mernih uređaja u trafostanicama u vremenu od 08.00 do 15.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije (oko 60 min.) potrošačima u naselju Bresnica od PKB-a do Bresničkog dola i Mesna zajedica Filip Kljajić.

-Zbog radova na mreži u vremenu od 09.00 do 10.00 sati doći će do kratkog prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul.Remarkovoj i delu Internacionalnih brigada kod pumpe Knez petrol u Petrovcu a od 12.30 do 13.00 potrošači iz ul.Bare. 

-Zbog provere radova niskog napona u vremenu od 09.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul.Milovana Gušića br.78,Jovana Cvijića br.2 i Zmaj Jovinoj br.14. 

-Zbog provere signalizacije na objektu KG012 Pajsijević u vremenu od 10.00 do 11.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima:Pajsijević, Guberevac, Zakuta, Petropolje i deo Gruže-Salaši. 

-Zbog seče rastinja i radova na mreži u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul. ll srpskog ustanka na Aerodromu,ul.Korčulanskoj,deo Podrinjskog i Posavskog odreda u Beloševcu i naseljima: Ljubić,Goločelo i deo Desimirovca. 

-Zbog radova u trafostanici u vremenu od 11.00 do 12.00 sati doći će do kratkog prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Denino brdo 2 kod Hangara. 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu