IDEALNO MESTO ZA VAŠ POSEBAN DAN: Za proslavu rođendana, veridbe, venčanja, krštenja... (FOTO) - iKragujevac


Vesti

"Balkan" sala pružaja mogućnost organizovanja proslava do 850 mesta. Prostran parking se nalazi ispred celog objekta i na raspolaganju je svim gostima.

U ambijentu koji odiše toplinom, uz internacionalnu kuhinju i domaće specijalitete, ljubazno osoblje, muzičare, provedite prijatne trenutke. Sa ukusom uređen prostor doprineće čaroliji proslave, a profesionalno osoblje će organizaciju učiniti savršenom.

Restoran je opremljen po međunarodnim standardima u kojoj se vrši priprema kompletnog posluženja.

U "Balkan" sali vas čeka jedinstven prostor u kojem se odvijaju najlepši svečani događaji: venčanja, krštenja, rođendani, promocije. Proslava će biti organizovano tačno po vašim željama i biće ispraćena tematski u potpunosti.

Zahvaljujući profesionalnom pristupu i bogatom sadržaju, restoran  je jedan od najboljih ugostiteljskih objekata u okolini Kragujevca za organizaciju privatnih aktivnosti.

 Osoblje čine profesionalni kuvari koji pripremaju izuzetne specijalitete i ljubazni konobari koji pružaju brzu i kvalitetnu uslugu. Klimatizovane sale, prijatan ambijent i ljubazno osoblje će Vam pružiti nezaboravan doživljaj i učiniti vaše slavlje jedinstvenim i neponovljivim. Pored najukusnije hrane, restoran nudi i bogat asortiman vina. 

''Balkan'' se nalazi na pola puta Kragujevac - Batocina na ''Niksickom brdu''.

''Balkan'' sacinjava:

  • Banket sala do 850 gostiju.
  • Banket sala do 350 gostiju.
  • Banket sala do 120 gostiju.

Cene se kreću od 13 do 20 eura, a radnim danima možete rezervisati čak i po ceni od 12 eura. Ukoliko su vam potrebni najpopularniji pevači, bendovi, trubači, torta, fotografi, cvetna dekoracija, baloni, prevoz za mladence, ali i goste, dovoljno je samo da kažete i sve će biti ogranizovano. 

Balkan sala radi od 2011. godine i može se pohvaliti  sa više od 400 veselja, Kragujevčani su izabrali najbolje, učinite to i vi!

Dođite i uverite se u spoj kvaliteta i najpovoljnije cene - Balkan sala.

Informacije na 0656910125, Marko Živanović, Facebook profil: "Balkan" sala, Instagram: balkan_sala_niksicko_brdo 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu