Besplatan kurs nemačkog jezika za mlade - iKragujevac


Vesti

U Centru za obrazovanje “Ibis Creative“ danas je počeo osnovni kurs nemačkog jezika za mlade koji su se za pohađanje ovog kursa prijavili preko Kancelarije za mlade. Ovo je još jedan od programa neformalnog obrazovanja koji Kancelarija za mlade sprovodi u saradnji sa partnerskim institucijama i organizacijama. Po završetku kursa, polaznici će dobiti diplomu o stečenom znanju nemačkog jezika nivo - A1.

- U današnje vreme veoma je značajno poznavanje stranih jezika. Kompanije u oglasima za posao sve češće od kandidata traže znanje nekog od stranih jezika. Mnogi među vama će upravo konkurisati za takve poslove dok će nekima ovaj kurs pomoći da nastave master ili doktorske strudije u inostranstvu. Nadam se da ćete nakon ovog kursa biti korak bliže ka ostvarivanju vaših ciljeva - kaže Stefan Nikezić, pomoćnik gradonačelnika za unapređenje položaja mladih u lokalnoj samoupravi.

Mirjana Milinković, direktorka Centra za obrazovanje “Ibis Creative“ istakla je plemeniti cilj pomoći mladima u edukaciji i na taj način doprineti njihovom ličnom kao i profesionalnom usavršavanju, što je ujedno i misija Centra.

Ibis Creative, Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade će i u narednom periodu realizovati niz zajedničkih aktivnosti, takođe namenjenih mladima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu