KRAGUJEVČANIN PRETIO SATAROM: Ima 14 godina i četiri krivična dela! - iKragujevac


Vesti

Četrnaestogodišnji E. M. (14) iz Kragujevca uhapšen je prekjuče zbog čak četiri krivična dela. Ovaj maloletnih možda ima malo godina, ali u svom dosijeu već ima dva razbojništva, jedan pokušaj razbojništva i krađu.

Ovaj mladić je krajem prošle i početkom ove godine, u Kragujevcu, u prodavnici u naselju Vašarište i u pekari u naselju Pivara, maskiran i uz pretnju nožem od prodavačica uzeo ukupno 40.000 dinara pazara.

U pekari koju je maloletnik opljačkao kažu da je naoružan ušao pred kraj radnog vremena, oko 22.30 sati.

- Ušao je u pekaru, izvadio nož i zapretio prodavačici. Zaobišao je pult, došao do kase i uzeo 30.000 dinara. Posle toga je pobegao. Sve su snimile kamere. Ali, i pored toga što je brzo uhapšen, novac kod njega nije pronađen. Potrošio ih je pre nego što ga je policija pronašla - kaže jedan od vlasnika opljčkane pekare.

Maloletnik se sumnjiči da je krajem decembra u naselju Grošnica uz pretnju satarom, od ranice u prodavnici pokušao da oduzme novac, međutim ona mu je pružila otpor.

A onda je pre samo pet dana u selu Baljkovac ukrao bicikl vredan 50.000 dinara. Policija ga je pronašla i vratila vlasniku, a maloletnom razbojniku je konačno određen pritvor.

Maloletni E. M. je policiji bio poznat i ranije, a "proslavio" se prošle godine kada je u Osnovnoj školi u Beloševcu od nastavnice ukrao novčanik iz tašne, međutim kako je tada imao svega 13 godina nije mogao da odgovara pred zakonom.

(Blic)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu