Dnevni horoskop za 08.01.2017. - iKragujevac


Vesti

Kako biste u odnosu na ostale ljude iz vašeg života bili u enormnoj prednosti, pročitajte dnevni horoskop i spasite sebi dan!

Ovan:
Posao: Imate energije za bolje stvari u svom poslovnom segmentu nego ranije. Moraćete se povremeno prilagođavati i sve dok ne osetite mnogo bolju satisfakciju kroz koju prolazite u narednom periodu.
Ljubav: Problem na polju ljubavi sa jednom Devicom je na neki način odlična solucija da na vreme prekinete apsurdnu vezu u kojoj se ne osećate baš najbolje.
Zdravlje: Povremeno se opuštajte.

Bik:
Posao: Priliv novca možete očekivati u svakom slučaju, jer vi ste to zaslužili u svakom slučaju. Neko bi mogao da prepozna vaš talenat i da vas angažuje na poslu koji je mnogo bolji od trenutnog koji imate.
Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Raka to može biti dobitna kombinacija. Vaše emocije su iskrene ovaj put.
Zdravlje: Živite pravi velnes.

Blizanci:
Posao: Vaša poslovna slika je ovaj put zadovoljavajuća u svakom slučaju. Nadajte se odličnoj zaradi, jer ste dovoljno novca uložili u ono što ste voleli da uradite sa svojim finansijskim statusom.
Ljubav: Ukoliko ste u braku nemate veće trzavice. Oni koji su slobodni morate da se potrudite da svoj emotivni segment dovedete u red.
Zdravlje: Vodite solidno aktivan život.

Rak:
Posao: Ukoliko uviđate da se neke stvari ne dešavaju onako kako ste zamislili ne očajavajte zbog prilika koje ste propustili, biće i boljih dana u svakom slučaju. Neke prilike će se već postići.
Ljubav: Kada je u pitanju vaše emotivno stanje ne morate da se dezavuišete nepotrebnim komentarima od strane partnera koji vam se dopada.
Zdravlje: Pojačajte fizičku aktivnost.

Lav:
Posao: Ukoliko vam saradnici prave veći problem budite spremni na mali reoranizaciju u kojoj će svako znati koji je deo posla konkretno vaš, a koji pripada drugima u vašem trenutnom timu.
Ljubav: Ukoliko vam se dopada jedna Vaga moraćete se dovoljno potruditi kako bi šarmirali ovu osobu. Nemate dovoljno vremena za nešto više, trenutno.
Zdravlje: Osećate se odlično.

Devica:
Posao: Ukoliko su novčani dobici izostali ovaj put, morate da napravite novu strategiju za koju niste bili spremni do pre neki dan. Moraćete da se zabavite trenutnim propustima i da se konkretno bazirate na ono što volite da radite.
Ljubav: Kada su u pitanju emocije vaše simpatije, moraćete da se uklopite dovoljno u segment koji potencirate.
Zdravlje: Problemi na polju zdravlja prolaze za sada.

Vaga:
Posao: Ukoliko ste uvideli da nemate dovoljno novca ne morate da očajavate jer u suštini morate da budete u odličnom raspoloženju da bi privuklii ono što vam se dopada trenutno i ono na čemu imate fokus.
Ljubav: Nemate nikoga još uvek i savetuje vam se da prihvatite pasivni položaj koji trenutno zauzimate kao primarnu emociju.
Zdravlje: Manji nazeb.

Škorpija:
Posao: Vaša finansijska situacija je u mnogo boljem stanju nego prošli put. Imate mnogo više sreće Iine morate da odgovarate na svaki komentar, jer u suštini morate da napravite jasan pravac kojim biste se vodili.
Ljubav: Jedan Bik bi mogao biti pravi izazov za vas. Ukoliko ste sami možete da budete spremni na novi izazov.
Zdravlje: Krvni pritisak vam varira.

Strelac:
Posao: Ukoliko očekujete poklon ili da vam neko vrati zajam nećete morati dugo da čekate ovaj put. Imate više sreće i nećete je tek tako ispustiti. Duže vreme ste čekali na ovaj povoljan period.
Ljubav: Vaša emotivna strana je ovaj put nezadovoljavajuća i vi to dobro uviđate. Morate da se okrenete novim stvarima ovaj put.
Zdravlje: Nemate veći problem na polju zdravlja.

Jarac:
Posao: Vaša karijera je na dobrom putu. Pokušajte da se ne dezavuišete nepotrebnim segmentima koji vam ne donose ništa posebno ovaj put. Pokušajte da se držite starog programa.
Ljubav: Komplikovana situacija koju ste imali u prethodnom periodu je prolaznog karaktera trenutno. Bićete zadovoljni svojim stavom.
Zdravlje: Problem sa raspiratornim infekcijama.

Vodolija:
Posao: Pokušaj da odete u inostranstvo može da vam se ostvari i to na duže vreme. Ne odustajete od ideje koja vam se čini bar na prvi pogled kao jako polodna zato ćete svoje vreme posvetiti svojim obavezama ili pretežno.
Ljubav: Volite da se rasteretite od obaveza, ali se ne operećujte nebitnim stvarima koje vas dezavuišu. Skoncentrišite se na trenutnu situaciju.
Zdravlje: Moguće da ćete imati povišenu temperature.

Ribe:
Posao: Ukoliko st student, polaganje ispita vam može ići mnogo bolje nego inače. Profesori za vas imaju razumevanja i to možete iskoristiti na najbolji mogući način. Nemate nameru da budete u pasivnom položaju.
Ljubav: Moguće da ćete imati manju raspravu sa partnerom oko podele imovine. Ne budite na kraj srca ovaj put.
Zdravlje: Pazite se infekcije, danas.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu